Cursos regulars

Si tens més de 16 anys i t’agradaria aprendre, perfeccionar els teus coneixements de circ o fer esport d’una manera més creativa i original, a “El Circ Petit” t’oferim una varietat de cursos adaptats a diferents nivells i amb professionals de les arts escèniques.

MATRICULA GRATIS !!


Curs regular multinivell de tècniques aèries on la classe esta dividida en 2 seccions; escalfament i exercicis de potenciament i elasticitat, per anar assolint la capacitat fisica necessaria i la part de tècnica amb el trapezi, les teles i el cèrcol aeri, i aixì poder aconseguir realitzar seqüencies i/o rutines amb autonomia i confiança.

Professora: Flor Guglielmini

Dimarts

  • De 10 h a 12 h
  • De 19 h a 21 h

Curs regular, multinivell de verticalisme, on la classe està dividida en 2 seccions; escalfament i exercicis de potenciament, elasticitat i de posicionament i postura, per anar assolint la consciència i capacitat física necessària per a mantenir l’equilibri en vertical, i on després es treballaran les diferents posicions treballant a terra, tacs i pulls.

Professora: Jael Sarthou

Dilluns

  • De 19 h a 21 h

Curs regular, multinivell d’equilibrisme sobre objectes, on la classe estarà dividida en 2 seccions; escalfament amb exercicis de potenciament i elasticitat, i la part practica / tècnica amb els elements; Corda fluixa, cable de funambulisme, rola rola, monocicle, esfera d’equilibris i la hoppley bike. L’objectiu serà assolir l’equilibri sobre l’element amb una bona postura i soltesa, per tal de poder anar afegint nou moviments i trucs sobre els diferents objectes.

Professor: Tin Pelaez

Dijous

  • De 19 h a 21 h

Dirigit a persones que tenen coneixements d’alguna tècnica de circ.
Entrenament d’exploració de corporalitat entre el cos, l’objecte i els aparells de circ. Les sessions es divideixen en dues fases, en la primera treballarem el cos en moviment, el nostre eix, els (des)equilibris i qualitats.
En la segona fase jugarem amb el nostre element o aparell de circ, explorarem com l’objecte o un altre cos és una limitació o una extensió de les possibilitats de moure’s.
Treballarem l’abstracció d’una rutina tècnica per a crear un llenguatge propi.

Professora: Vivian Friedrich

Dimecres

  • De 19 h a 21 h

Dirigit a aquelles persones que vulguin aprendre o perfeccionar els malabars o la manipulació d’objectes.

Curs multinivell on es treballarà una bona postura, tècnica de manipulació, llançament, posicionament i descobrirem o perfeccionarem el coneixement de la notació transposicional (Siteswap). Buscarem una manera fluida de moure’ns per l’espai amb els elements, i una part tècnica per tal de poder crear seqüències i rutines, inclos poder arribar a crear un número de malabars, si és l’objectiu buscat.

Les tècniques de malabars que es faran servir són: Pilotes, masses, anelles, pilotes de rebot i bastó, també investigarem i crearem moviments i/o llançaments amb diferents tipus d’objectes quotidiants durant el curs.

Professor: Tin Pelaez

Dimecres

  • De 19 h a 21 h

PREU CURS REGULAR:

40 €/mes – 105€/Trimestral

2 dies a la setmana

70€ / mes o 180 € / trimestral

CALENDARI

Des del 3 d’octubre fins al 3 de juny


Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: