Visites escolars i de grups

Esteu organitzant una sortida amb l’escola o esteu treballant “El Circ” amb els vostres alumnes? Aquí teniu una fantàstica activitat que de ben segur agradarà a tots i totes!!

El Circ Petit us obre les portes de les seves carpes de circ exclusivament per a vosaltres, ja sigui per venir a veure un dels nostres espectacles, gaudir d’un taller de circ o venir a passar el dia. Per a grups grans i petits, i a partir de P-3!

En que consisteix?
Tan bon punt arriba la canalla o el grup, esmorzen a les instal·lacions i tot seguit comencem el taller i/o l’espectacle

  • Al taller de circ podrem sentir-nos per un dia artistes de circ i provar les diferents tècniques de circ (monocicles, xanques, pedaleres, rola-rola, diàbolo, plat xinés, devil stick, masses, …). I en una carpa de circ! Això si, abans els nostres artistes faran una explicació/exhibició molt divertida de com es fan les diferents tècniques circenses.

Acabat el taller, deixem una estona perquè puguin anar a dinar (Disposem d’espai a les nostres instal·lacions), i així nosaltres podem preparar la carpa gran per un espectacle final molt divertit i ple de tècnica. I després.. Cap a casa la mar de contents!!!!! (Ens adaptem als diferents horaris)

Els tallers estan adaptats al protocols Covid19 i es mantenen separats els grups bombolla.

I si voleu l’activitat completa us podem oferir un espectacle final !!

Un exemple d’ “UN DIA A EL CIRC PETIT”:
10:00 h Arribada al circ
10:05 h Esmorzar
10:30 h Els nens són els artistes (taller de circ amb malabars de tot tipus i equilibrisme)
12:30 h Pausa per dinar
14:00 h Espectacle de circ (45 min) – al acabar torn de preguntes
15:00 h Sortida del circ

Espai amb lavabos i potent calefacció!

El Circ Petit sempre treballa amb la màxima qualitat, serietat, seguretat, diversió, preus immillorables i ens adaptem a les vostres necessitats!

Contacta’ns per més informació i pressupostos.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: