Taller de circ

Ideal per Festes Majors, escoles i casals d’estiu!

Contacta’ns per a més informació!

En Charles Darwin venia a dir alguna cosa així com que aquelles espècies que no són capaces d’adaptar-se al seu entorn senzillament moren.

Així que, El Circ Petit s’ha adaptat a la nova realitat i ha creat aquest entorn segur, on el grup de convivencia, habitual o nucli familiar, podran tornar a gaudir dels nostres tallers de circ! ENTRA!


Esteu organitzant unes jornades lúdiques o esteu treballant “El Circ” amb els vostres alumnes?
Taller de circ

El Circ Petit ofereix tallers per a tota l’escola, per a grups grans i petits, i a partir de P-3, amb malabars, trapezi, cable, esferes d’equilibri, monocicles, xanques, … (els tallers es poden fer en grups de 100-150 alumnes i fer passar tota l’escola en diferents sessions)

El Circ Petit sempre treballa amb la màxima professionalitat, qualitat, seguretat, diversió i preus immillorables!

Durant els tallers, sempre comencem amb una explicació/exhibició, on els nostres artistes, faran una mostra de com es fan les diferents tècniques circenses i tot seguit comença el taller!

I si voleu l’activitat completa us podem oferir un espectacle final per a tota l’escola!!


AJUNTAMENTS, FIRES, FESTES, EMPRESES, …
Sou un ajuntament o entitat i voleu fer un taller de circ obert pel vostre públic o població?

El Circ Petit és la vostra solució, una activitat diferent, familiar, entretinguda, lúdica, divertida i que sempre funciona! Qui no ha volgut mai pujar a un trapezi?

2 hores de taller de circ on tota la família i amics podran ser per un dia artistes de circ, gaudir d’un entorn de circ i provar el trapezi, l’esfera gegant d’equilibris, els malabars, els monocicles, el cable de funambulisme, …

El Circ Petit sempre treballa amb la màxima professionalitat, qualitat, seguretat, diversió i preus immillorables!

Contacti’ns per a més informació i t’enviarem el dossier explicatiu.


Farem un taller de circ on podran participar fins a 60 persones! És una activitat familiar on mares/pares, nens/es podran gaudir d’aquesta super festa d’aniversari.

Tot tipus de malabars, equilibris i sobre tot molt ben animat amb els nostres dos personatges, que aniran ensenyant com es fan servir els diferents objectes i us entretindran.

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: